Rykende ferskt kunnskapshefte om GMO

 

Her er vårt nye kunnskapshefte om gamle og nye GMO-er. Heftet gis ut i regi av GMO-Nettverket og fôr, men alle artikler står for forfatternes regning. Vår ambisjon har ikke vært å lage en fullstendig oversikt over alt som skjer innen genteknologien. Det vi ønsker er å bygge kunnskap og å stille viktige spørsmål om genteknologi ut fra vårt perspektiv.

Vil du lese heftet eller laste det ned? Se helt nederst i denne saken.

 

I arbeidet med Kunnskapsheftet har vi hentet viktige bidrag fra:

Aftenposten INNSIKT, Genialt/Bioteknologirådet, GenØk- Senter for Biosikkerhet, Norges

Bondelag, Miljødirektoratet, Forskning.no, Oikos, NIBIO, Agri Analyse og Utviklingsfondet.

Vi takker også for god hjelp til kvalitetssikring fra dyktige fagfolk. Ingen nevnt, ingen glemt.

Heftet kan leses av enkeltpersoner, legges opp som studiesirkel eller brukes på temakvelder i organisasjoner og bedrifter. Studietilbudet er godkjent og registrert i Studieforbundet Næring og Samfunn.

GMO-Nettverket ønsker med dette å bidra til økt kunnskap og debatt om genteknologi i Norge. Studietilbudet finnes også som papirhefte. Det kan bestilles på e-post: aina.bartmann@gmonettverket.no

Fordelen med den elektroniske versjonen er at du kan klikke deg rett inn på videoklippene, vi har imidlertid lagt opp heftet slik at du fint kan bruke papirutgaven alene. Den elektroniske versjonen vil bli oppdatert når det skjer vesentlige endringer i forhold til GMOsituasjonen i Norge.

Vi håper mange vil ha glede av dette kunnskapsheftet og at det vil bidra til mer debatt om genteknologi og viktige vegvalg framover.

Les heftet nedenfor, eller last det ned ved å trykke her.

[su_document url=»https://www.gmonettverket.no/wp-content/uploads/2017/05/Kunnskapshefte-GMO-i-mat-og-fôr-april-2017.pdf»]